Αγαπητοί φίλοι των κόμικς γειά σας, είμαι ο Κώστας (οχι ο Κωστής ο Κος Διευθυντής, εκείνον θα τον βρείτε στη δική του σελίδα) εγώ είμαι εκείνος που φτιάχνει τα βίντεο και επιδιορθωνει παλιά κόμικς !!

Μου αρέσουν πολύ τα αμερικάνικα comics και πιστεύω και σε σας!! Όλα τα παρακάτω κόμικς που πωλούνται είναι απο τη προσωπική μου συλλογή που λέω να τη ξελαφρώσω λίγο..!!! (μετά απο χρόνια αγορών..!!!)

Όποιος θέλει να αγοράσει κάποια απο τα κόμικς μου, η πληρωμή θα γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα σας δώσω όταν έρθετε σε επαφή μαζί μου (τηλεφωνικώς ή με email)

Η αποστολή των κόμικς γίνεται άμεσα με το ταχυδρομείο (στα ΕΛΤΑ με προσεκτικό πακετάρισμα απο μέρους μου). Τη μεθεπόμενη ημέρα τα έχετε παραλάβει. Τα ταχυδρομικά έξοδα ανεξαρτήτως μεγέθους παραγγελίας είναι 2 ευρώ. Σας ευχαριστώ !!!

Επίσης ευχαριστώ τούς μέχρι τώρα φίλους συλλέκτες για τις αγορές τους και για την άμεση επικοινωνία που έχουμε !!! Για πιο γρήγορη επαφή και συννενόηση, για παραγγελία, ερωτήσεις και άλλες λεπτομέρειες, όποιος θέλει - ελεύθερα - μπορεί να μου τηλεφωνήσει

6932 533247 (μετά τις 8 το βράδυ).

email: kapetsonis.kostas@gmail.com

HEAVY METAL πακέτο απο 6 τεύχη σε καλή κατάσταση απο τη δεκαετία του '80

18 <Επωλήθη>

DC COMICS πακέτο απο 20 διαφορετικά τεύχη σε καινούργια σχεδόν κατάσταση (απο τη δεκαετία του 2000 τα πιο πολλά)

8 <Επωλήθη>

DONALD DUCK GLADSTONE "Lost in the Andes" "The Gilded Man" δύο τεύχη σε άριστη κατάσταση, τα original απο τα μέσα της δεκαετίας του '80

13 <Επωλήθη>

SUPERMAN σύνολο απο 4 τεύχη σε άριστη κατάσταση (ολοκληρωμένες σειρές-περιπέτιες με Silver Banshee, 80 page Giant, Superman: One Million)

8 <Επωλήθη>

LEGION OF SUPER-HEROES σύνολο απο 17 τεύχη σε άριστη κατάσταση απο τη δεκαετία του '70

45 € <Επωλήθη>

SUPERGIRL πακέτο-σύνολο απο 45 τεύχη σε καλή κατάσταση μεταξύ 1996 - 2002

90 €

SUPERMAN FAMILY σύνολο απο 36 τεύχη (πολυσέλιδα-ενισχυμένα) απο τίς δεκαετίες του '70 και αρχές '80 σε καλή κατάσταση

140 €

WONDER WOMAN ολόκληρη η 3η σειρά σε άριστη κατάσταση (59 τεύχη)

150 €

Να και λίγα απο τα βίντεο μας !!!

Κάνετε κλίκ να πάτε στο κάναλι μας στο YouTube για να δείτε περισσότερα..!!

Πίσω στην αρχική σελίδα του mycomics.gr